×

Webdevelopment:
speciaal ontworpen voor jou

Website laten maken

Website laten maken

Wij bouwen voor jou in WordPress een website gebaseerd op jouw wensen. Of het nu gaat om een eenvoudige blogpagina, of een complexe webshop, wij gaan graag voor je aan de slag om het beste resultaat te krijgen. Altijd op basis van jouw wensen en een duidelijke offerte.

Met WordPress krijg je een website die je ook zelf makkelijk kunt beheren. Zo ben jij niet steeds afhankelijk van ons als je iets wilt aanpassen en voorkomt onnodige kosten. Toch hulp nodig? Wij voorzien je graag van tips en aanwijzingen. Dat hoort bij onze service. Heb je meer nodig? Dan maken we graag een aparte offerte voor je.

Make-over van je website

Website laten maken

Je website gaat al een tijdje mee en bezoekers weten je te vinden. Toch merk je dat de glans er een beetje af is, of dat niet alles meer up-to-date is. Je wilt de kern waar jouw site om draait natuurlijk goed beschermen, maar het mag best wat frisser, moderner, vlotter en misschien ook wel veiliger. Heb je niet de tijd of kennis om dit allemaal zelf te doen, dan kunnen wij je zeker van dienst zijn.

Om een goed beeld te krijgen van jouw eigen wensen en ideeën gaan we eerst met elkaar in gesprek. Als eenmaal duidelijk is welke kant jij met je site op wil, dan maken wij voor jou een geheel vrijblijvende offerte. Mocht je hier tevreden over zijn en zie je het met ons zitten? Mooi! Dan gaan wij voor je aan de slag.

Ontwerpen logo

Ontwerpen logo

Ben je voor jouw onderneming, vereniging, stichting of organisatie op zoek naar een goed logo? Laat onze ontwerpers dan goed kijken naar wat jouw bedrijf of organisatie uit wil dragen, wat de belangrijkste doelstellingen zijn en welke kleuren hierbij goed aan zouden kunnen sluiten. Op basis van eerste gesprekken maken zij een eerste  Een logo moet tenslotte wel goed passen en een hele tijd mee kunnen gaan.

Soms zegt een plaatje meer dan duizend woorden. De meest simpele logo’s hebben hierdoor soms de grootste impact op naamsbekendheid en bereik. Beroemde voorbeelden zijn Coca Cola, Apple en Google. Natuurlijk hopen wij aan jou een ontwerp te kunnen leveren waarvan jij denkt: ‘Super!!’.

Onderhoud en Veiligheid

Onderhoud en Veiligheid

Zoals alles vraagt ook jouw website om goed onderhoud, om alles soepeltjes te laten verlopen. Dit houdt in dat alles up-to-date moet zijn. Zowel WordPress, je thema’s en al je plug-ins. Daarnaast kan het nuttig zijn om je database op te laten schonen, zodat een hoop overbodige verwijzingen niet langer ruimte innemen.

Uiteraard zorgen wij voor goede back-ups, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. We controleren je site ook op dode links. Ook gaan we dieper in op de veiligheid van je website en checken of er geen gaten zitten in de beveiliging van je site. Hiervoor kijken wij niet alleen naar updates, maar bijvoorbeeld ook naar bekende kwetsbaarheden. Met deze service ruimen we dus lekker voor je op. LET OP: alleen geschikt voor WordPress websites!

Optimalisatie

Optimalisatie

Als je website een tijdje draait en je plaatst regelmatig nieuwe content, dan ontkom je er niet deze uiteindelijk wat trager zal worden. De oorzaak hoeft overigens niet alleen in de content te zitten, maar kan ook allerlei andere oorzaken hebben. Van te grote bestanden, oude, of foute plug-ins, tot databaserommel en scriptprestaties. Bij onze Optimalisatieservice zit ook de Onderhoud- en Veiligheidsservice inbegrepen

LET OP: Wij bieden deze service specifiek aan voor WordPress websites. Onze ervaren experts kunnen je hiermee goed van dienst zijn. Natuurlijk kun je voor overige scripts ook met je vragen bij ons terecht. Wij zullen er alles aan doen om je verder te helpen.

Teksten en SEO

Teksten en SEO

Het is niet voor iedereen weggelegd om goede content te schrijven. Vooral als je jouw product, idee of visie goed over het voetlicht wilt brengen. Gelukkig beschikken we bij ImHosted.NL ook over echte woordkunstenaars, die je uitstekend kunnen helpen een tekst te schrijven.

Na het schrijven van een goede tekst, wil je natuurlijk ook dat deze door zoveel mogelijk mensen wordt gelezen. Ook wil je dat de overige, artikelen, pagina’s of producten zo goed mogelijk worden gevonden. Hierbij speelt de zoekmachine een heel belangrijke rol. Met SEO (Search Engine Optimazation) zorgen wij voor optimaal resultaat. Vooraf ontvang je van ons altijd een vrijblijvende offerte, zodat je altijd nog even na kunt denken over ons aanbod.

Werkwijze

Een goede website begint met een goed gesprek met elkaar. Luisteren naar jouw wensen. Wat wil jij bereiken? Wat wil je uitstralen? En wat wil je aanbieden op jouw website? Allemaal vragen die een stukje van de puzzel invullen, zodat wij er één geheel van kunnen maken. Hierbij denken wij ook aan de uitvoerbaarheid en de kosten. Je krijgt van ons het eerlijke verhaal.. Kunnen wij iets niet zelf, of is een wens echt onmogelijk? Dan zeggen wij je dat gewoon en gaan niet lopen prutsen, of jouw tijd en geld verspillen. We zullen je wel altijd proberen een oplossing aan te bieden, ook al is dat niet bij onszelf.

Toch verwachten wij je goed van dienst te kunnen zijn. Hebben wij het plaatje helemaal duidelijk van wat jij precies wil, dan ontvang je van ons een duidelijke en vrijblijvende offerte. Is er iets niet duidelijk? Dan leggen wij je dat graag uit. Wil je het toch nog net iets anders? Dan passen wij de offerte voor je aan. Je hebt dan twee weken om over ons aanbod na te denken en deze wel of niet te accepteren uiteraard. 

Uitvoering

Is alles duidelijk vastgelegd, dan gaan wij voor je aan de slag. Wij voeren de taak uit voor het overeengekomen bedrag. Een enkele, kleine aanpassing valt binnen het bedrag van de offerte. Voor grotere of veelvuldige aanpassingen rekenen wij een extra uurtarief van € 45,00 per uur (ex. btw).

Wij spreken met elkaar een tijdslimiet af en houden je indien gewenst, tussendoor op de hoogte van de vorderingen. Oplevering van het product gebeurt altijd na jouw goedkeuring en de ontvangst van de betaling van onze factuur. 

Support

Je kunt op allerlei manieren met ons contact opnemen. Onze afdeling support is 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch van 09.00 tot 23.00 uur. Op onze supportpagina vindt je alle mogelijkheden om met ons in contact te komen.

Wat klanten vinden van onze hosting