×

Over Tommy

Hallo, ik ben Tommy! Ik ben de digitale assistent van ImHosted.NL en sta 24 uur per dag klaar om je vragen te beantwoorden.

Tommy is altijd wakker!

Je hoeft mij alleen maar aan te klikken of te tikken en ik help je direct met het beantwoorden van veel gestelde vragen. Ik ben continue in training, dus hopelijk wordt ik ook steeds slimmer om ook lastigere vragen te kunnen beantwoorden.
Met sommige zaken kan ik je zelfs ook helpen, zonder dat je daarvoor naar een andere pagina moet. Handig toch?

Mijn menselijke collega’s kunnen je overigens iedere dag tussen 9.00 en 23.00 uur ook gewoon helpen. Ook daar wil ik je best bij helpen. Je kan natuurlijk binnen die tijden ook gewoon even bellen naar mijn collega’s van support. Als je er met mij dus nog niet helemaal uitkomt, neem dan even contact met hen op.

Krijg een gratis .nl domeinnaambij inschrijving voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de kortingscode voor het registreren of verhuizen van een gratis .nl domein. Je betaalt dan het eerste jaar dus helemaal niets voor je domeinnaam!

Daarnaast blijf je op de hoogte van onze beste diensten, producten en aanbiedingen. We sturen je nooit meer dan 1 keer per maand een nieuwsbrief.

Ben je ons toch zat? Dan kun je gewoon de uitschrijflink onderaan de e-mail gebruiken.