×

SEO Optimalisatie voor WordPress sites

SEO, ofwel Search Engine Optimazation (zoekmachineoptimalisatie), zorgt ervoor dat zoekmachines de inhoud van jouw website beter kunnen lezen, waardoor je ook weer beter gevonden wordt. Vroeger werd er op een enkel woord gezocht en de websites daar ook op ingericht. Tegenwoordig zoeken mensen in zinnen en vragen. Dit vraagt veel meer van de inhoud.

Inhoud

De inhoud, of content van je website is heel bepalend. Hoe schrijf je jouw teksten, welke belangrijke of specifieke informatie bevatten ze en is het makkelijk leesbaar voor je bezoekers. Natuurlijk zijn er veel verschillen tussen websites. Verreweg de meesten zullen informatie over een bepaald onderwerp bevatten. Toegankelijk taalgebruik scoort hierbij het beste. Natuurlijk zijn er ook websites die puur technische, of vakgerichte informatie bevatten. Daar zal de SEO vooral gericht moeten zijn op begrippen die vakgenoten aanspreken.

Metatag

Met het gebruik van een metatag wordt in de zoekresultaten een korte inhoud weergegeven van je artikel, of website. Metatags zijn niet zichtbaar voor bezoekers, maar spelen wel een belangrijke rol in de zoekresultaten. Het vinden van de juiste woorden en zinsverbanden is hierbij doorslaggevend.

SEO Optimalisatie

Eigenlijk zouden wij het alleen SEO moeten noemen, want in feite staat optimalisatie zo dubbelop. Toch is het begrip zo voor de meeste lezers iets duidelijker. Wij optimaliseren bijvoorbeeld pagina’s, productomschrijvingen, artikelen, etc. De SEO voor een pagina zie je ook niet aan de voorkant van je site, maar de zoekmachines wel. Een goede SEO is ook goed vergelijken. Welke trefwoorden zijn populair en veel gevonden en welke iets minder. Het is hierbij verstandig om juist niet de hoogst scorende of meest voor de hand liggende trefwoorden te gebruiken, omdat de concurrentie op die woorden enorm groot is en je dus nog niet goed gevonden wordt. Echt uniek zijn in de beste woorden is misschien onmogelijk, maar op zijn minst gaan wij voor heel speciaal of bijzonder.

WordPress websites

Ongeveer 30% van alle websites in de wereld draaien op WordPress. Dat succes heeft te maken met het feit dat het script zelf gratis is en je er ook zelf websites mee kunt maken. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in WordPress. Niet alleen in het bouwen van websites, maar ook in de technieken voor de beste SEO.

Altijd een offerte

SEO Optimalisatie is heel specifiek werk en jij hebt als klant waarschijnlijk ook specifieke wensen. Neem daarom contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Wij kunnen dan een op maat gemaakte en geheel vrijblijvende offerte voor je maken.

Open & transparant| Direct geregeld

Elke dag te bereikbaar van 09:00 tot 23:00 uur, dus ook in het weekend

Kom je er online niet uit? Bekijk hieronder hoe je gratis contact met onze collega’s op kunt nemen.

Telefonische Support

085 016 10 82

Gemiddelde wachttijd 1 minuut

Offerte

Vul eenvoudig het formulier in

Binnen 1 dag antwoord

E-Mail

Via ticket support

Antwoord binnen 24 uur