×

Bij ons krijg je alle ruimte in de Cloud

Doe meer in de Cloud

Wij bieden je veilige en flexibele oplossingen

Wij bieden jou als klant graag de ruimte om te kunnen kiezen. Dat doen we niet alleen met onze standaard hosting producten, maar ook met onze Cloud Diensten. Zo heb je de vrijheid op te starten met een dienst die helemaal bij jouw past. Up- of downgraden is vanzelfsprekend ook mogelijk bij ons.

Met Cloud Diensten krijg je ruimte op het internet, die niet specifiek voor het runnen van een website nodig zijn. Zo heb je met onze Online Opslag een eigen Cloud omgeving voor jezelf, je familie, vereniging, team of hele kantoor. Hierbij zijn per map en gebruiker apart, ruimte en rechten in te stellen en deel je alleen de dingen die nodig zijn om samen te werken. Enorm handig als je meer controle wilt over je Online Opslag!

Je eigen VPS Server

Wel tot 10 CPU en 20GB geheugen

Met je eigen Virtual Private Server (VPS) neem jij de controle over je eigen platform.

Met een eigen VPS kun je bepalen welke software je wilt draaien en ben je beschermd tegen mogelijk ‘lekken’ van storingen, of besmettingen die bij shared hosting wel kunnen voorkomen. Je hebt je eigen virtuele privé stukje op een server. Hier kan je zelf de resources aan toekennen die jij denkt nodig te hebben. Als een andere site op de server teveel resources gebruikt, ondervindt jij daar met je VPS geen last van, omdat je een afgeschermd deel van de server voor je zelf gebruikt.

Daarom bieden wij niet 1 VPS pakket aan, maar wel 10 verschillende! Zo kan jij jouw VPS de resources geven die je denkt nodig te hebben. En je kunt natuurlijk altijd upgraden of downgraden als dat nodig is.

Online Opslag

Creëer, beheer en deel

Met onze dienst Online Opslag maak je gebruik van een cloud dienst vergelijkbaar met Google Backup and Sync, Dropbox of One Drive. maar dan met veel meer mogelijkheden. Zo kun je de opslagruimte verdelen onder familie, vrienden of collega’s. iedereen een eigen stukje cloud en jij bepaalt hoeveel ruimte iemand krijgt en welke rechten zij hebben.

Een aantal van de mogelijkheden zijn:

  • – Bestandsopslag in gebruikelijke mappen
  • – Kalender
  • – Adresboek
  • – Gebruikers en groepen beheren
  • – Bestanden delen via groepen of publieke URL’s
  • – Online teksteditor met syntaxiskleuring
  • – Bladwijzers bijhouden
  • – Fotogalerij
  • – PDF-applicatie
  • – Samenwerken aan documenten

SSL Certificaten

Certificaat voor veiligheid en betrouwbaarheid

“Veiligheid voor alles!” Dat motto gaat zeker op voor alles dat op het internet gebeurt. Daarom is het tegenwoordig standaard dat websites beveiligd zijn met encryptie via een SSL Certificaat. De overgang van http:// naar https:// websites. Die extra s staat dan ook voor Secure, oftewel Veilig. Vandaar dat je ook een slotje in de adresbalk ziet.

Gratis versus betaald

ImHosted.NL biedt standaard https:// sites aan via Auto SSL. Dit is een gratis certificaat dat automatisch wordt uitgegeven, maar geen controle uitvoert. Hiermee heeft de website dus wel een vorm van encryptie (data versleuteling), maar is de betrouwbaarheid niet gecontroleerd of gegarandeerd. Met onze Domein, Organisatie of Uitgebreide Validatie wordt je site en bedrijf gecontroleerd door onafhankelijke autoriteiten. Afhankelijk van welke validatie je kiest, neemt de betrouwbaarheid voor je klanten toe. Zo zien zij bij een uitgebreid certificaat niet alleen de naam van jouw bedrijf op het certificaat staan, maar staat deze ook in de adresbalk naast het slotje weergegeven.