×

Foutje gevonden? Meldt het hier bij Beveiliging & Bugs!

Waarvoor is deze pagina?

Als je op onze website één van onderstaande zaken tegenkomt, zouden wij het zeer op prijs stellen als je ons dat even wilt laten weten. Via onderstaand formulier geef je ons een seintje dat je iets op onze site gevonden hebt dat niet klopt. Dat mag met je naam en e-mailadres (zodat we je kunnen bedanken), maar als je iets liever anoniem meldt kan dat ook.

Oeps! Deze pagina is niet gevonden!

Dat is één van de meest voorkomende foutmeldingen die je kunt tegenkomen op een website en misschien ook wel bij ons. Een zogenaamde 404-fout die aangeeft dat een pagina die je zoekt niet (meer) bestaat. Vervelend natuurlijk, want wij willen je graag zo goed mogelijk van informatie voorzien.

Taalvoutje?

Ja hoor, ook al doen we nog zo onze best, je gaat ze bij ons vast tegenkomen: taalfoutjes! Natuurlijk proberen we deze wel te voorkomen, maar er blijven altijd van die hardnekkige woorden of kromme zinsverbanden staan waar wijzelf steevast overheen lezen!

Bugs

Het wordt wat serieuzer als je ontdekt dat een link niet werkt, de mobiele weergave niet goed is, een plaatje ontbreekt of een ander element van onze website kuren vertoont. Dat is niet bedoeling natuurlijk. Het probleem zou zomaar bij ons kunnen liggen.

Beveiliging

Hier gaan de alarmbellen af. Je ontdekt ondanks al onze beveiliging en voorzorgsmaatregelen, dat er iets niet op orde lijkt of is.