Supporttijden ImHosted.NL tijdelijk aangepast i.v.m. corona!!

Supporttijden ImHosted.NL tijdelijk aangepast i.v.m. corona!!

Vanwege de coronacrisis en alle daarbij horende maatregelen en restricties hebben wij besloten om onze supporttijden tijdelijk af te schalen naar kantooruren. Dit heeft geen gevolgen voor de continuïteit van je diensten bij ImHosted.NL

Alleen telefonisch en per e-mail

Vanaf heden zijn wij telefonisch van maandag t/m vrijdag te bereiken tussen 9.00 en 18.00 uur. De avonden en het weekend zijn wij voor nu even niet bereikbaar. Wel kun je altijd een e-mail sturen naar één van onze afdelingen. Onze ondersteuning via Live-chat en WhatsApp is tijdelijk niet bereikbaar.

Waarom kortere supporttijden?

Doordat ook onze medewerkers met beperkingen te maken hebben, willen wij onze support focussen op de tijden dat meeste mensen de mogelijkheid hebben ons te bereiken. Meerdere providers bieden alleen nog support via e-mail. Dat willen wij graag voorkomen. Op deze manier kunnen wij telefonische support blijven geven.

Tijdelijk

Zoals je zult begrijpen is ook voor ons nog een hoop onduidelijk over hoe het verder zal verlopen. Hoewel het ook voor ons van groot belang is dat de economie weer gaat opstarten, snappen wij dat het indammen van het virus voorrang heeft. Zodra er meer zicht is op een terugkeer naar herstel van de economie na de coronacrisis, zullen wij weer opschalen naar onze gebruikelijke supporttijden.

E-mail

Je kunt natuurlijk wel 24/7 contact opnemen met Tommy of bijvoorbeeld een e-mail naar één van onze afdelingen sturen, zoals support of administratie. Wij zullen er alles aan doen om deze binnen een redelijke tijd te beantwoorden.

Wij hopen op je begrip!

Team ImHosted.NL