ImHosted.NL vanaf nu 24/7 bereikbaar dankzij Tommy

ImHosted.NL vanaf nu 24/7 bereikbaar dankzij Tommy

We hebben ons supportteam mogen versterken met Tommy, waardoor we nu 24/7 jouw vragen kunnen beantwoorden en bereikbaar zijn. Tommy is best vriendelijk en kan snel antwoord op veel van je vragen geven. Hij is soms wel wat direct en kort van stof, maar ja, dat kan je een chatbot ook niet echt kwalijk nemen.

Chatbot of menselijk contact?

Chatbot Tommy is door ons zo getraind, dat hij al veel van de meest gestelde vragen, 24/7 kan beantwoorden. We sturen hem echter nog wel steeds op cursus om nog meer specifieke antwoorden te kunnen geven. Gelukkig is Tommy geen vervanging van de mensen van ImHosted.NL, maar slechts een mooie aanvulling. Uiteraard blijft onze (telefonische) support dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 23.00 uur. Kom je er met Tommy niet uit dan verwijst hij je graag tijdens die tijden naar ons door. Je kan natuurlijk ons supportteam ook direct benaderen.

Moet ik Tommy gebruiken?

Nee hoor, Tommy wacht, ook 24/7, rustig onder in het scherm tot je hem wakker klikt of tikt. Zoals gezegd kun je binnen de normale supporttijden ons ook direct bereiken via telefoon, supportticket of WhatsApp. Wil je liever gebruiken maken van de live-chat, dan geef je bij Tommy aan dat je een medewerker wilt spreken.