Go to cart
0,00
×

Diensten en support ImHosted.NL als normaal door extra maatregelen

Diensten en support ImHosted.NL als normaal door extra maatregelen

Zoals je weet heeft het coronavirus een enorm grote impact op al het dagelijkse leven. Niet alleen in ons land, maar wereldwijd. Toch hebben wij er, samen met al onze partners, extra zorg voor gedragen dat jouw diensten gewoon door kunnen blijven draaien.

Extra maatregelen

Door het nemen van extra maatregelen is bijvoorbeeld de bezetting in de Nederlandse datacentra gegarandeerd, om bij mogelijke calamiteiten op te kunnen treden. Ook onze leveranciers van goederen voor onze webshop hebben maatregelen genomen om bestellingen gewoon door te laten gaan.

Support blijft gewoon dagelijks bereikbaar

Belangrijk is dat ook ons mensen van de support gewoon 7 dagen per week van 9.00 tot 23.00 uur bereikbaar zijn om te helpen met problemen, vragen en/of bestellingen.

Oplossingen zoeken

Zijn er zaken waarmee we jou of jouw onderneming op dit moment extra van dienst kunnen zijn? Neem dan even contact met ons op, zodat we samen naar oplossingen kunnen zoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Krijg een gratis .nl domeinnaambij inschrijving voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de kortingscode voor het registreren of verhuizen van een gratis .nl domein. Je betaalt dan het eerste jaar dus helemaal niets voor je domeinnaam!

Daarnaast blijf je op de hoogte van onze beste diensten, producten en aanbiedingen. We sturen je nooit meer dan 1 keer per maand een nieuwsbrief.

Ben je ons toch zat? Dan kun je gewoon de uitschrijflink onderaan de e-mail gebruiken.