Nieuw nummer voor WhatsApp-support ImHosted.NL

Nieuw nummer voor WhatsApp-support ImHosted.NL

ImHosted.NL biedt veel mogelijkheden om in contact te komen met één van de supportmedewerkers. Dagelijks kun je tussen 9.00 en 23.00 uur (ook in het weekend) contact zoeken via telefoon, live-chat, e-mail, supportticket en WhatsApp. Voor deze laatste mogelijkheid is het oude nummer nu gewijzigd.

Wijzig het nummer

Wil je nummer wijzigen in je eigen telefoonboek, zoek dan het oude nummer 06-26702321 op. Had je ons WhatsApp nummer nog niet opgeslagen, dan is het misschien nu een mooi moment om daar gebruik van te maken.

Nieuwe WhatsApp-nummer: 06-58 88 37 34

LET OP: dit nummer wordt dus alleen gebruikt voor support via WhatsApp. Wil je liever met één van onze medewerkers spreken, bel dan ons centrale nummer 085 – 016 10 82

Of je ons nu telefonisch, via live-chat, e-mail, supportticket of WhatsApp wilt bereiken, wij beantwoorden graag al je vragen.