Go to cart
0,00
×

Online Opslag krijgt nieuwe naam bij ImHosted.NL

Online Opslag krijgt nieuwe naam bij ImHosted.NL

Wij bieden al een tijd lang een oplossing voor cloud opslag van data, waarbij bestanden bewaard en gedeeld kunnen worden en rechten per gebruiker, per map of document kunnen worden toegekend door de beheerder. Dit pakket is bij ons bekend onder de naam Online Opslag. Wij hebben hier 3 varianten van met opslagcapaciteit van 100GB, 1TB of 5TB.

Nieuwe naam

Omdat er een groot verschil met gratis online opslag diensten als Google Drive, OneCloud en DropBox hebben we naar een meer passende naam gezocht. We hebben gekozen voor: ImHosted Cloud.

Diensten blijven gelijk

De 3 verschillende pakketten en de daarbij horende mogelijkheden blijven gelijk. Ook de prijzen zijn hetzelfde gebleven. Het is dus alleen de benaming die veranderd is. Deze wijziging gaat in per 1 februari 2020.

Meer weten? Kijk dan op onze pagina voor deze dienst.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Krijg een gratis .nl domeinnaambij inschrijving voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de kortingscode voor het registreren of verhuizen van een gratis .nl domein. Je betaalt dan het eerste jaar dus helemaal niets voor je domeinnaam!

Daarnaast blijf je op de hoogte van onze beste diensten, producten en aanbiedingen. We sturen je nooit meer dan 1 keer per maand een nieuwsbrief.

Ben je ons toch zat? Dan kun je gewoon de uitschrijflink onderaan de e-mail gebruiken.