Online Opslag krijgt nieuwe naam bij ImHosted.NL

Online Opslag krijgt nieuwe naam bij ImHosted.NL

Wij bieden al een tijd lang een oplossing voor cloud opslag van data, waarbij bestanden bewaard en gedeeld kunnen worden en rechten per gebruiker, per map of document kunnen worden toegekend door de beheerder. Dit pakket is bij ons bekend onder de naam Online Opslag. Wij hebben hier 3 varianten van met opslagcapaciteit van 100GB, 1TB of 5TB.

Nieuwe naam

Omdat er een groot verschil met gratis online opslag diensten als Google Drive, OneCloud en DropBox hebben we naar een meer passende naam gezocht. We hebben gekozen voor: ImHosted Cloud.

Diensten blijven gelijk

De 3 verschillende pakketten en de daarbij horende mogelijkheden blijven gelijk. Ook de prijzen zijn hetzelfde gebleven. Het is dus alleen de benaming die veranderd is. Deze wijziging gaat in per 1 februari 2020.

Meer weten? Kijk dan op onze pagina voor deze dienst.