Go to cart
0,00
×

Klant verdiend betrouwbaar netwerk en service

Klant verdiend betrouwbaar netwerk en service

ImHosted.NL mag dan nog niet heel bekend zijn, maar wij nemen hosting heel serieus. Net zoals onze service en support. Daarom investeren wij veel in de betrouwbaarheid van onze hosting.

Geen server op zolder

Het klinkt misschien gek, maar soms wordt ons wel eens gevraagd of we geen hobbyisten zijn met een ‘servertje’ op zolder! Dat de vraag gesteld wordt, betekend dat er dus ook klanten zijn die hiermee ervaringen hebben. Goed om je daarom gerust te stellen. Wij hebben geen server op zolder staan.

Waar blijft jouw website dan?

Net zoals iedere hostingprovider huren wij servers en serverruimte in. Deze servers bevinden zich, in ons geval, in Nederlandse datacentra, zoals in Dongen, Haarlem, Rotterdam en Arnhem. Dit zijn zeer goed beveiligde datacentra, die ook back-up servers hebben om een uptime van jouw website zo goed mogelijk te garanderen. Alle servers die wij huren maken gebruik van SSD opslag waardoor je website ook nog eens lekker vlot is.

Wat doen wij?

Wij zorgen dat jouw website, webmail of andere online diensten een plek krijgen op één van onze servers en daarmee zichtbaar worden op het internet. In de datacentra worden alle servers 24/7 gemonitord, zodat bij een storing direct kan worden ingegrepen. Overigens worden alle domeinnamen met hosting bij ImHosted.NL automatisch voorzien van een SSL certificaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Krijg een gratis .nl domeinnaambij inschrijving voor onze nieuwsbrief

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de kortingscode voor het registreren of verhuizen van een gratis .nl domein. Je betaalt dan het eerste jaar dus helemaal niets voor je domeinnaam!

Daarnaast blijf je op de hoogte van onze beste diensten, producten en aanbiedingen. We sturen je nooit meer dan 1 keer per maand een nieuwsbrief.

Ben je ons toch zat? Dan kun je gewoon de uitschrijflink onderaan de e-mail gebruiken.