Klant verdiend betrouwbare hosting en persoonlijke support

Klant verdiend betrouwbare hosting en persoonlijke support

ImHosted.NL neemt niet alleen de technische kant van de hosting heel serieus, maar investeert vooral in klanten. Daarom bieden wij ruime telefonische support, 7 dagen per week van 9.00 tot 23.00 uur. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook een chatbot, live-chat, e-mailsupport, supporttickets en als één van de weinige providers ook support via WhatsApp

Support is een werkwoord

Het verlenen van support bestaat bij onze medewerkers uit meer dan standaard zinnen typen of doorverwijzen. “Juist met de telefonische support kunnen wij klanten heel direct en persoonlijk helpen. Wij gaan altijd voor de oplossing. Het probleem is slechts het uitgangspunt. Natuurlijk proberen wij dat zo snel mogelijk te doen, maar als het moet maken we er een langer durende uitdaging van en houden wij de klant op de hoogte natuurlijk. De meeste zaken zijn snel op te lossen, maar soms gaat het om maatwerk. Alleen als het lastige en grote aanpassingen aan een website betreft zullen wij kosten rekenen, anders is hulp altijd gratis”, laat de eigenaar van ImHosted.NL weten.

Nederlandse datacentra

Net zoals iedere hostingprovider huren wij servers en serverruimte in. Deze servers bevinden zich, in ons geval, in Nederlandse datacentra, zoals in Dongen, Haarlem, Rotterdam en Arnhem. Dit zijn zeer goed beveiligde datacentra, die ook back-up servers hebben om de uptime van jouw website zo goed mogelijk te garanderen. Alle servers die wij huren maken gebruik van NVMe SSD opslag waardoor je website ook nog eens lekker vlot is.

Gratis SSL

Wij zorgen dat jouw website, webmail of andere online diensten een plek krijgen op één van onze servers en daarmee zichtbaar worden op het internet. In de datacentra worden alle servers 24/7 gemonitord, zodat bij een storing direct kan worden ingegrepen. Overigens worden alle domeinnamen met hosting bij ImHosted.NL automatisch voorzien van een SSL certificaat.